Kinesisk medicinsk te – BojenMi

En meget gammel blandingsrecept bestående af 50 % fin kinesisk te og 50 % lægeurter.

Teen har følgende virkninger, hvor jeg i årenes løb har oplevet mange manifestationer af, at det er en virksom te – uden bivirkninger.

  • Reducerer forhøjet blodtryk
  • Reducerer kolesterol
  • Reducerer åreforkalkninger
  • Nedsætter risiko for hjertesygdomme og hjerneblødninger
  • Virker vanddrivende
  • Gavnlig ved ødemer (væskeansamlinger) overalt i kroppen
  • Virker slankende – også uden egentlig diæt
  • Opløser fedtdannelser
  • Gavnlig ved gigtlidelser
  • Styrker energien
  • Styrker mave- og miltfunktion for øget næringsoptagelse
  • Modvirker dårlig ånde
  • Modvirker sprukne læber og revner i tungen

ANVENDELSE:

  • Drik en kop straks efter hvert måltid, når teen drikkes som slanke-te.
    Derudover kan den selvfølgelig drikkes på alle andre tider
    Drik minimum 3 kopper dagligt, gerne lidt mere.
    Tilberedes og opbevares i en glas- eller en termokande.

TILBEREDNING:

  • 3-6 gr. te til 2-300 ml kogende vand. Lad trække i 5-10 min.

PAKNING:

  • Fås i dåser eller pakker med 100 g samt i breve i helsekostbutikker.

 

Hvad BojenMi indeholder:

Doris Damsgaard, Svendborg.

 

 

 

 

 

Deklaration af indholdet i Bojen Mi-te.

Denne te, som er kendt og skattet overalt i Østen og efterhånden også i den vestlige verden,

Indeholder følgende:

  • Tea leaves 50%
  • Crataegus fruit 9%
  • Poria fungus 4%
  • Phaseolus seed 4%
  • Pogosteman herb 4%
  • Citrus peel 3,5%
  • Hordeum sprout 3,5%
  • Fermented Leaven 3,5%
  • Cassia seed 3%
  • Pharbitis seed 3%
  • Alisma rhizone 2,5%
  • Raphamus seed 2%

Teen tilberedes som al anden te, men en god regel er, at al naturmedicinsk te tilberedes på en glaskande f. eks. en kande til kaffemaskine, en termo- eller porcelænskande.

Man skal ikke bruge metal- eller keramik-kande, idet der kan være kemiske forbindelser i metal eller farver, som kan gå i interaktion med teen.
Doris Damsgaard, Svendborg

 

Tilbage til hovedsiden:

 

 

Log in with your credentials

Forgot your details?

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk