Akupunktur har endnu flere fordele for patienter med brystkræft

En nylig undersøgelse foretaget af Henry Ford Hospital i Michigan viste, at akupunktur har endnu flere fordele end tidligere antaget for patienter med brystkræft.

Ud over at reducere hedeture bedre end medicinsk behandling, er akupunktur effektiv til at øge helbredelsen og den overordnede følelse af velvære hos kvinder i intensiv brystkræft behandling.

Offentliggjort i Journal of Oncology fremhæver undersøgelsen akupunkturens overlegenhed ved at forbedre livskvaliteten for brystkræft patienter uden at pålægge negative bivirkninger som narkotika gøre.

Dr. Eleanor Walker, ledende forfatter af undersøgelsen og division direktør for bryst-tjenester i Department of Radiation Oncology på Henry Ford, bekræftede dette til at være sandt, ved at beskrive detaljerne i undersøgelsen.

To grupper, den ene modtager akupunktur for deres symptomer, og den anden modtager Venlafaxin medicinsk behandling, blev observeret over en 12 ugers periode.

I første gruppe oplever kvinderene  en 50 procent reduktion i varme flash og nat sved symptomer. Ved udgangen af behandlingsperioden, viste det at  gruppen, der modtog Venlafaxin oplevede en umiddelbar stigning i symptomerne, mens akupunktur gruppen ikke gjorde.

Formålet med undersøgelsen var at fokusere på alternative behandlinger til Venlafaxin at bedre kunne afhjælpe de negative bivirkninger af brystkræftbehandling og i sidste ende fremme kvinders fortsatte deltagelse i den.

Ifølge National Cancer Institute, 13 procent af kvinderne vil udvikle brystkræft kræft i løbet af deres levetid.

Da konventionel behandling er lang og vanskelig, forskere håber at kunne afhjælpe nogle af de associerede elendighed med andre metoder end narkotika behandlingsformer, at kun gøre situationen vanskeligere.

Akupunktur forbedre livskvaliteten for brystkræft patienter