Detox-plastre og bambus-eddike.

Japanske Detox-plastre med bambus-eddike er blevet det helt store tilløbsstykke i den senere tid overalt i den vestlige verden, fra USA til Europa. De er fornylig kommet til DK og efter sigende, bliver de ”revet væk” hos forhandlerne.

Plastrene skal sættes under fødderne hver aften og fjernes om morgenen i et nærmere bestemt tidsrum.

De skal efter sigende afgifte og udrense affaldsstoffer i kroppen. De påstås endda at kunne fjerne belastninger med tungmetaller!

Plastrene er imprægneret med bambuseddike og ekstrakt af knust Turmalin.

Bambuseddike er fremstillet i Japan igennem en årrække – af forkullet bambus, hvoraf der udtrækkes en flydende substans ved en pyrolyse-proces.
Væsken kaldes bambuseddike, fordi den indeholder “acetic acids” – lignende dem, der findes i alm. eddike.

Ved kemiske analyser findes andre stoffer, bl.a. fenoler.

Bambuseddike har været brugt – og bruges i stigende grad internationalt – til behandling af hudproblemer såsom atopisk dermatitis, kløe, fodsvamp (athlete´s foot) samt mere alvorlige sygdomme som f. eks. diabetes o.a. sygdomme.

På den side findes en oversigt over, hvad bambus eddike bruges til – både i traditionel urtebehandling og i detoxification, afgiftning.
Betegnes som kold (yin), sød, slimløsnende.
Bambus urtemedicin findes som pulver og i flydende form.

I plastrene indgår knust Turmalin-ekstrakt. Turmalin er en halvædelsten, der har meget healende egenskaber, bl.a. omdanner den negative ioner til positive! Den har en elektrisk udstråling! Der er mange slags Turmaliner og de har forskellige egenskaber.

Min personlige kommentar:

Ifølge TCM og VTM (traditionel kinesisk og vietnamesisk medicin) er vores krop kun åben for udrensninger om foråret.
Hvis vi foretager udrensninger eller afgiftninger på andre tidspunkter, kan vi skade kroppens energier.
Der er måske ikke mange, som ved det, – eller kender til betydningen af dette, men jeg vil hævde, at det er meget vigtigt at forstå at følge kroppens naturlige rytmer.
Det forsøger vi jo at gøre på så mange andre områder!Det er især vigtigt, når man foretager et så kraftigt indgreb i kroppens balance som en udrensning.Hvis en udrensning skal fremme sundheden – så skal den kun foregå om foråret. Doris Danmgård