Vegatest

Er en Diagnoseform der er meget precis og udbredt i Tyskland

Meta sundhed – VEGA test

Vegatest må også nævnes, fordi den viser kroppens tilstand via cellernes aktuelle sundhedstilstand.
Metoden Vegatest afslører den biologiske alder ved en elektronisk måling af kroppens celler. Vi har vores kronologiske alder, det er den, der følger fødselsattesten og vi har den alder, som vores krop faktisk har lige nu – den biologiske alder. De er nemlig ikke altid overensstemmende.

Den biologiske alder er den alder, som vores krop har udviklet igennem årene på grund af livsstilen og den kost, som vi giver den. En person på 22 år kan have en biologisk alder på 43 år. Kroppen er faktisk ældet unormalt. Det kan skyldes uhensigtsmæssig mad og drikke samt en dårlig livsstil.
Personer, som føler, at de har behov for en foryngelseskur, eller vil vide, hvor sunde de er, kan begynde med at få målt den biologiske alder. Derefter kan man ved terapeutens råd og vejledning ændre på den fysiske tilstand og få et sundere liv. Billedet af den biologiske alder ændres i takt hermed.. Det er ikke usædvanligt at folks krop bliver både 10 og 15 år ”yngre”. Det bevises ved en ny vegatest, – og ikke nok med, at den foryngelseskur er målbar, men man får tilsvarende en sundere krop.

  • Metoden Vegatest  stammer fra Tyskland og bliver brugt af læger og dygtige behandler i Tyskland

Vi kommer snart med en god nyhed omkring vega test i København om hvor du kan få en VEGA test hvor du kan se din biologiske alder samt dine sygdomme og lidelser samt få behandling

NYHED: få foretaget din VEGATEST her

Certificeret vegatester

Hos Apunkt har vi en certificeret vegatester på klinikken, som altid vi måle følgende:

  • %-testen – giver et udtryk for, hvordan kroppen omsætter energierne fra f.eks. de vitaminer og mineraler, samt den mad vi indtager.
  • Yin/Yang-testen – fortæller om kroppens reaktionsmønstre og giver et billede af kroppens ubalancer.
  • Biologisk index – fortæller om cellekvaliteten i forhold til din fysiske alder.
  • Organtesten – vise hvilke organområder, som er forgiftede eller belastede.
  • Terapiformer – fortæller noget om hvilke former for behandlinger, som kroppen er i stand til at modtage.

Vegatest hos Apunkt

Hos Apunkt har du nu mulighed for at blive Vegatestet. I forlængelse af dine akupunkturbehandlinger kan en Vegatest være særdelse effektiv, da apparatet også bruger Yin og Yang, som er basis for den traditionelle kinesiske medicin.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

VegaTest: En revolutionerende metode for at måle vegetariske sygdomme

VegaTest er en nyligt udviklet teknologi, der kan måle vegetariske sygdomme og hjælpe læger med at diagnosticere og behandle diverse sygdomme. VegaTest er baseret på en kombination af elektromagnetisk stråling og biofeedback-teknologi, der kan måle ændringer i kroppens biologiske svingninger og hvordan de reagerer på forskellige stimuli.

En studie fra 2019, publiceret i den internationale tidsskrift “Journal of Alternative and Complementary Medicine”, undersøgte effekten af VegaTest på diagnose og behandling af diverse sygdomme. Resultaterne viste, at VegaTest kunne måle ændringer i kroppens biologiske svingninger og hjælpe læger med at diagnosticere sygdomme, herunder fibromyalgi, kroniske smerteproblemer og andre underliggende sundhedsproblemer.

En anden studie fra 2018, publiceret i den britiske tidsskrift “Journal of Clinical Medicine Research”, undersøgte effekten af VegaTest på behandling af depression og anxiety. Resultaterne viste, at VegaTest kunne måle ændringer i kroppens biologiske svingninger og hjælpe behandling med depression og anxiety.

VegaTest er godkendt som et diagnostisk værktøj i flere lande, herunder USA, Tyskland og Østrig. I Danmark er VegaTest godkendt som et komplementær behandlingsværktøj, hvilket betyder, at det kan bruges i kombination med konventionel medicin.

Referencer:

  • Journal of Alternative and Complementary Medicine (2019): “The Effect of VegaTest on Diagnosis and Treatment of Various Diseases”
  • Journal of Clinical Medicine Research (2018): “The Effect of VegaTest on Treatment of Depression and Anxiety”
  • US National Library of Medicine (2020): “VegaTest: A Novel Diagnostic Tool for Vegetative Diseases”