Vegatest

Diagnoseform

Meta sundhed

Vegatest må også nævnes, fordi den viser kroppens tilstand via cellernes aktuelle sundhedstilstand.
Metoden Vegatest afslører den biologiske alder ved en elektronisk måling af kroppens celler. Vi har vores kronologiske alder, det er den, der følger fødselsattesten og vi har den alder, som vores krop faktisk har lige nu – den biologiske alder. De er nemlig ikke altid overensstemmende.

Den biologiske alder er den alder, som vores krop har udviklet igennem årene på grund af livsstilen og den kost, som vi giver den. En person på 22 år kan have en biologisk alder på 43 år. Kroppen er faktisk ældet unormalt. Det kan skyldes uhensigtsmæssig mad og drikke samt en dårlig livsstil.
Personer, som føler, at de har behov for en foryngelseskur, eller vil vide, hvor sunde de er, kan begynde med at få målt den biologiske alder. Derefter kan man ved terapeutens råd og vejledning ændre på den fysiske tilstand og få et sundere liv. Billedet af den biologiske alder ændres i takt hermed.. Det er ikke usædvanligt at folks krop bliver både 10 og 15 år ”yngre”. Det bevises ved en ny vegatest, – og ikke nok med, at den foryngelseskur er målbar, men man får tilsvarende en sundere krop.

  • Metoden Vegatest  stammer så vidt vides fra Tyskland.
Vegatest

Log in with your credentials

Forgot your details?