sygdomme og lidelser akupunkturbehandlinger

Sygdomme og lidelser

NYTTIG INFORMATION TIL PATIENTER

Generel information

Vi beskriver/oplyser, om hvilke sygdomme og lidelser hvor den Klassiske kinesiske medicin, herunder akupunkturen kan påvirke og afhjælpe .

I Danmark må man ikke skrive at akupunktur kan helbrede (dette skal vi videnskabligt bevise), derfor vil vi også oplyse/referer om offentliggjorte udlandske erfaringer / videnskablige undersøgelser og mindre sucsses undersøgelser, om den kinesiske medicins og akupunkturens gode virkning.

Det er lavet 1000 vis af undersøgelser om akupunkturens gode egenskaber, men det er mindre undersøgelser der iflg. Sundhedsstyrelsen ikke er gode nok til at kunne bruges som videnskablig grundlag.

Det må være næsten være bevist, i det at kineserne i flere tusinde år har brugt og bruger den klassiske medicin og akupunktur dagligt.

  • Vi mener og oplever det i dagligdagen, at akupunkturen og klassiske kinesisk medicin virker.
  • Vi modtager gerne din gode erfaring og sucsses oplevelser, disse vil blive offenliggjort på web-siden akupunktur-akupunktoer.dk/anbefalinger/glade-patienter/
  • Vi vil beskrive sygdomme og lidelser på følgende sider, hvor vi har hørt eller selv oplevet, at patienterne er blevet raske.