Early Comfort – fantastisk at have med på rejser.

Early Comfort er en kinesisk urtemedicin sammensat af en række aktive urter. Fremstillet i USA under fuld kontrol med hensyn til sammensætning, hygiejne og kvalitet.

Early Comfort bruges til behandling af en lang række mave- og fordøjelsesproblemer samt forebyggende på rejser, specielt i områder, hvor mave/tarminfektioner er almindelige grundet dårlig hygiejne med mad- og drikkevarer samt tilberedning af disse.

Bruges også ved overindtagelse af mad, alkohol samt ved tømmermænd og mavesyre-ubalancer.

Eksempler på anvendelsen:

Hovedpine, ømhed, kuldegysninger på grund af påvirkning af kulde/vind, aircondition, overdreven svømning, kold mad og drikke, som svækker mavens energi samtidig med vejrpåvirkning af varme og fugtighed, lummert, tungt vejr, gammel/dårlig mad.

Ved tendens til oppustethed, stærk kvalme, manglende appetit, nedsat smagssans, “tung” fornemmelse i brystet, opkastning og diarré, mave-tarm-influenza, aversion imod kulde og træk, tung hovedpine, sløve/tunge mavesmerter/kramper, en kropslig følelse af tunghed og stagnation – tit kombineret med en følelse af rastløshed, mavedysenteri i forbindelse med fremmed/uhygiejnisk mad/tilberedning.

Early Comfort kan indtages over længere tid. Ved akutte symptomer anbefales det at forhøje doseringen. Der er ingen bivirkninger eller interaktion med andre medikamenter.

Al naturmedicin bør indtages med mindst 1/2 times “afstand” til et måltid eller andre slags medikamenter (herunder også P-piller og andre hormonpræparater) for at opnå maximal effekt. Drik et glas vand samtidig med indtagelsen.

Effekt: Ifølge traditionel kinesisk medicin fjerner Early Comfort ophobning af fugt i kroppen, patologiske angreb på mave/tarm, virker afslappende på kroppen, styrker og stabiliserer vores “Qi” (energi) og harmoniserer mave-, milt-, lever- og tarmfunktioner.

Anvendelse:

Hvis du skal rejse til subtropiske og tropiske områder eller andre steder, hvor der kan være risiko for ”rejsesygdomme”, er det en god idé at bruge Early Comfort.
For at forebygge rejseproblemer anbefales det at begynde at tage tabletterne 1 uge før afrejsen.
Jeg har selv afprøvet Early Comfort ved bl.a. rejser til Vietnam og Thailand og kan varmt anbefale dem.

Dosering i ugen før afrejse:

Voksne: 3 tabletter dagligt sammen med 1 glas vand Børn op til 12 år: 1 tablet daglig – evt. fordelt med 2 x en halv – også med 1 glas vand.
Børn over 12 år: Samme dosis som voksne

Ved ankomst til destinationen:

Voksne: 4-5 tabletter dagligt fordelt over 2-3 gange +  1-2 glas vand ved hvert indtag af tabletter. Drik kun vand fra forseglede flasker ved ophold i udlandet. Nogle steder genbruger de flasker fra kendte leverandører og fylder dem med lokalt postevand!

Børn: 2 tabletter dagligt – fordelt over 2 gange
Hvis der opstår et akut problem, må du gerne øge dosis med 50 % mere i nogle dage.

Hjemme igen:

Det er klogt at fortsætte med at tage tabletterne i en uges tid efter at du er kommet hjem igen på grund af risiko for parasitter, som kan overleve i et stykke tid.

Doris Damsgaard, Svendborg