Kosmetisk Akupunktur

En etableret behandlingsform i udlandet.

Ansigtsløft? Dit ansigts  naturlige smukke udstråling og mimik fremhæves, mens den indre skønhed forstærkes i øjnenes udtryk. Ansigtet får et løft, og du opnår en foryngelse af huden.

Kosmetisk akupunktur er virkelig ved at blive en etableret behandlingsform, der afløser de meget dyre og krævende kirurgiske indgreb, bl.a i Amerika en behandlingsformen i rivende udvikling.

Kineserne har brugt Disse behandlingsformer de sidste 1000 år. For kejerfamilien og de rige kinesere var det en naturlig del af hverdagen.

Kosmetisk akupunktur foregår med små special nåle, der er meget  tynde og patienten mærker næsten ikke, at de bliver indsat. Akupunktøren vil ofte også behandle evt. andre ublancer  i kroppen, så patienten også får en bedre konstitution, med det formål at skabe et bedre indre og ydre velvære. Kroppen hænger sammen som en helhed og skal derfor behandles derefter.

Ved denne behandlingsform er det ofte pga. rynker og ansigtsløft at patienterne kommer, normalt er det muligt at minske store rynker og udglatte mindre rynker. ved kosmetisk akupunktur opnår man at ansigtsmusklerne opstrammes og hudens teint forskønnes
Dette er ikke videnskabligt bevist, men mange patienter over hele verden ved at det virker.

Rynker kan forebygges og mindskes, både ved anvendelse af nåle og urtemasker.

Find en akupunktør, der har fået en special uddannelse / overbygning i kosmetisk-akupunktur på:

 

Eller læs mere om kosmetisk akupunktur