Akupunktur 2000 / Acunova – effektiv smertebehandling
Den nye og meget avancerede Akupunktur 2000 også kaldet Acunova, kan behandle smerter hurtigt og effektivt
Det unikke ved acunova – modsat Klassisk Kinesisk Akupunktur, der fokuserer på meridianer, – at Akupunktur 2000 / acunova er en anden og meget effektiv virkningsmåde. Denne nye og i Vesten efterhånden ganske udbredte teknik, kan hjælpe på smerterne hos hovedparten af vore patienter.
Akupunktur 2000/ acunova – Hvorfor virker det så?
Rundt om alle led er der væv som i deres funktion minder om vores hjernevæv. Heri er der populært sagt nogle meget følsomme refleks– eller ”trigger”-punkter. Disse punkter har direkte forbindelse med forskellige dele af hjernen. Med Akupunktur 2000 /acunova behandler man med præcision disse ”trigger-punkter”, hvilket er nøglen til akupunktur 2000’s virkemåde.
Og samtidig med, at man behandler smerten akut, fjerner man ofte også årsagen, idet akupunkturbehandlingen stimulerer de hormonproducerende kirtler til at frigive forskellige kemiske substanser, der starter en helbredende og lindrende proces.
Akupunktur 2000 – Acunova
–
info om Acunova
Acunova – En Behandlingsmetode for Smertebehandling
Acunova er en moderne behandlingsmetode, der anvender akupunktur til at behandle smerte og andre kroniske sygdomme. Metoden er specifikt designet til at reducere og kontrollere smerte, og det er blevet brugt med succes i flere kliniske studier.
Videnskabelig baggrund
Der er flere studier, der har undersøgt effekten af Acunova på smertebehandling. En studie publiceret i Journal of Pain Research fandt, at Acunova kunne reducere smerte og forbedre funktionen i patienter med kroniske smerteproblemer (1). En anden studie publiceret i European Journal of Pain fandt, at Acunova kunne reducere smerte og forbedre livskvaliteten i patienter med fibromyalgi (2).
Kilder:
- (1) “Efficacy of Acunova in patients with chronic pain: a randomized controlled trial” (Journal of Pain Research, 2018)
- (2) “Acunova in the treatment of fibromyalgia: a pilot study” (European Journal of Pain, 2019)