Glade patienter

Anbefalinger der varme Her kommer mange akupunktur patienters beretninger. Vi modtager gerne dine succeshistorie, også gerne fra akupunktur patienter, der har haft glæde af akupunktur og kinesisk medicin.

Psoriasis og Akupunktur

  • Jeg kan jo læse, at mine problemer med psoriasis, er for intet at regne, i forhold til de lidelser andre er udsat for.
  • Jeg har fået sygdommen efter mit fyldte 60 år. Jeg tror årsagen var en stor uforudset begivenhed i mit liv.
  • Jeg har haft sygdommen i nu mere end 1½ år, venstre hånd og højre fod.

Mit ønske med dette indlæg er at fortælle hvad der har hjulpet mig.

Jeg har naturligvis været til både læge, hudlæge og fået den medicin og binyrebark creme der normalt bruges.

Jeg har dertil brugt tusindvis af kroner på dyre creme fra apoteket og Matas. Dog uden jeg syntes de er virkelig gode.

Ved et tilfælde fik jeg en prøve på forskellige creme fra min hudlæge, og en af dem kan jeg varmt anbefale. Den kan dog ikke købes i Danmark, men skal bestilles hjem via Gefion Netapotek.

Cremen er meget fed, men da jeg kan nøjes med at bruge den om aftenen når jeg går i seng. Er det ok, og dagen efter virker cremen det meste af dagen.

Og så læger cremen ret godt, så jeg ikke har sår og sprækker længere. Jeg er lykkelig for at være kommet dertil. Cremen hedder: ”Zactoline”. 600 ml. købt inklusiv fragt fra Tyskland for omkring 220 kroner.

I den mængde er det jo væsentlig billigere end hvad vi ellers køber, og det bedste er det virker. Jeg er klar over, at det er meget forskelligt hvad der virker for den enkelte.

Derudover har jeg ved siden af den ordinerede medicin også brugt ”Eskimo Omega”/Omega 3-6-9-/et kosttilskud af flydende Alovea, kaldet ”Forever Gel Original” (syntes man ikke det virker, kan man få sine penge retur)/samt to dråber ”Cannol” hampolie (6.9%) hver dag.

Jeg tro jeg har det som alle andre med denne kroniske sygdom, man er indstillet på at prøve alt der kan bedre situationen.

Men det bedste jeg endnu har prøvet er dog alligevel Akupunktur.

Jeg har prøvet Akupunktur før i anden forbindelse, og da jeg læste flere steder, at udløsningen af sygdommen ofte er med årsag i ustabilitet i kroppen, tænkte jeg at måske kunne akupunktur hjælpe ?

Og det må jeg sige, det har det virkelig gjort. Da vi startede sagde han at han kunne fjerne det meste, via en stabilisering af den ubalance jeg havde i kroppen, og jeg må indrømme, at det går så godt fremad, jeg tror han får ret.

Nu kan jeg vaske op uden hansker, jeg kan holde ved redskaber i have og værksted, min hud sprækker ikke for et godt ord. Hvis jeg tager en bog frem, eller hundene trækker for meget i snoren når vi går tur. Og så videre…..

Og for mig er det fantastisk hvad det har betydet for mit sind, jeg er blevet mere positiv og kan nu fokuserer på andet en sygdommen.
Jeg kan virkelig anbefale jer at prøve akupunktur.

Mit lægelige alternativ, var at jeg skulle over på de meget stærke piller, der slår de hvide blodlegemer ihjel, og det ville jeg ikke.
Her kommer et par links:

Jeg håber inderligt min lille historie kan være en inspiration til hjælp.