Ny og anderledes bog om Kinesisk Øreakupunktur af Doris Damsgaard, akupunktør.

Det bedste fra Kinesisk Øreakupunktur i et klart og letlæseligt sprog med nye vinkler på den gamle fine metode.

Teksten har basis i den moderne kinesiske øreakupunktur efter international standard og – egen lærdom samt studier og praktiske erfaringer igennem en årrække i egen klinik.

Lær at observere, analysere og diagnosticere ørernes udseende. Der er mere end 80 patologiske tegn. Punktlære med beliggenhed, effekt og indikationer for ca. 110 punkter.

Lær at bruge punkterne og sammensætte behandlingsprogrammer til både nålebehandling

og 0-nålebehandling.  Produktkendskab om nåle, permanentnåle og kugleplastre.

Der er flere end 100 eksempler på behandling, samt endnu flere punkter til behandling af flere slags afhængighed.

Der er udarbejdet et løst ørekort på et lamineret ørefoto, specielt til bogen. Det, at punkterne er sat på et ”rigtigt” menneskeøre, gør det meget nemmere at orientere sig, når man søger punkter.

På kortes bagside findes et billede af ørets bagside med punktr.

Punkterne på kortet stemmer overens med de punkter, som der arbejdes med i bogen.

Der er helsides ørefotos til studier og diagnoser samt mange billeder med patologiske tegn for studier. Oversigt over punkterne i den kinesiske standard. Basistegninger og fotos for kopiering.

Lær om de kinesiske rammer omkring behandling, om forbehold for behandlinger, hvem kan ikke behandles, om advarsler om visse punkter og om almen viden for øreterapeuter.

Østens hemmeligheder for succes med behandlingerne afsløres. Øremassage gennemgås trin for trin. Bogen er velegnet som håndbog/opslagsbog og til undervisning.

Praktisk design, A-4 format, 140 sider i en holdbar papirkvalitet, stift omslag i frosted plast, spiralryg som tåler at bukkes og gør det lettere at bruge bogen i mange situationer.

Pris 425,00 kr. inkl. moms + forsendelse 95 kr. Bogen bestilles forud og forudbetales ved bankoverførsel til konto 6840 1299 950, husk venligst navn, adresse, e-mail og telefonnummer ved overførslen. Faktura/kvittering tilsendes pr.e-mail. Leveringstid; 6-10 hverdage. Bogen afsendes fra trykteam, Svendborg. Rabat til skoler og lev. m. faktura.

– værdifuld viden –

Bog om Kinesisk øreakupunktur – Akupunkturbog af Doris Damsgaard