Dansk akupunktur metode populær i Kina.

Den kun 10 år gamle danske helbredelsesmetode, Akupunktur 2000 er godt på vej til at blive anerkendt i akupunkturens hjemland

Akupunktør Michael Jensen drog til Kina i foråret 2008 for at lære udvidet kinesisk akupunktur. På universitetshospitalet, hvor undervisningen foregik, endte det med, at det blev Michael der overtog rollen som ekspert.

Han demonstrerede nemlig, at det nye danske helsesystem, Akupunktur 2000, er bedre end kinesisk akupunktur, når det drejer sig om smertebehandling.

Han helbredte flere smertepatienter, der var opgivet af kineserne, bl.a. en patient med meget smertefuld iskias, der havde fået 40 behandlinger med kinesisk akupunktur – uden resultat.

Det endte med, at Michael blev inviteret til Kina igen. Denne gang for at holde forelæsning på en stor international akupunktur Kongres på Beijing TCM Universitet – der er akupunkturens Mekka.

Også denne gang høstede han laurbær med foredrag og demonstration af A2000.

Ikke nok med, at han fik det absolut største bifald på Kongressen. Han holdt også et specielt foredrag for alle de andre foredragsholdere, hvor han bl.a. viste styrken i A-2000, ved at behandle den mest berømte akupunktur professor i Kina.

Professoren havde haft alvorlige rygsmerter igennem ½ år, og ALT var forsøgt – uden resultat.

Men Jensen, han fjernede smerterne i løbet af to behandlinger, og de kom ikke igen.

Hver uge bliver ca. 200.000 patienter behandlet af de 4.000 læger og alternative behandlere, der indtil nu har lært A-2000. Den nye videnskab har vist sig speciel velegnet til behandling af smerter og såkaldte uhelbredelige blinde og svagsynede.

Fakta

  • Akupunktur 2000 er udviklet af akupunktør John Boel, Aulum
  • Boel blev udnævnt til Århundredets Akupunktør af ”The Open International University for Complementary Medicine for opdagelsen
  • Forskning i Danmark og Tyskland viser at Akupunktur 2000 kan hjælpe:
  • 90 % af alle smertepatienter – uanset årsagen til smerterne.
  • 70 % af alle øjenpatienter – også den uhelbredelige AMD (øjenforkalkning)