NYT KURSUS I IRISANALYSE I SVENDBORG.

På opfordring arrangeres et nyt effektivt weekendkursus i iris analyse:
Irisanalyse – fra basisviden til praktisk brug”

Med denne irisanalyse får du indsigt i patientens helbredsmæssige tilstand og kan dermed stille en præcis irisanalyse samt til at kontrollere resultaterne af behandlingen.

Metoden kan bruges omg. efter kursus.

Kurset er et grundkursus og giver forståelse af teorien bag irisanalysen og bygger på Anne Maries egne erfaringer igennem 18 år i egen klinik i Dk og Norge. Anne Marie underviser i irisdiagnose i Norge.

Hvis du vil arbejde med årsagsbehandling af nutidige sygdomme, – kan du ikke undvære dette kursus.

Vanskelige tilstande såsom betændelsesfoci, dårlig udskillelsesfunktion og allergi kan konstateres og effekten af din behandlingerne kan kontrolleres.

Anne Marie, som er dansk, har haft klinik i Danmark i en årrække og har nu igennem nogle år haft klinik i Oslo med klienter fra hele Norge. Anne Marie er uddannet heilpraktiker med eksamen fra Tyskland og har en uddannelse i Kinesisk Medicin (akupunktur, moxa, urter m.m.) samt i Auriculomedicin hos læge Raphaël Nogier i Danmark og Frankrig.

Undervisningen foregår med fotos af iris på over-heads. Der udleveres kursusmaterialer og man kan låne luplampe til de praktiske øvelser. Luplamper kan købes på stedet.

Du får din egen irisanalyse på kurset. Der udleveres kursusbevis..

Kurset giver 14,5 point ifl. Den Danske Sundhedsstyrelses registrering af efteruddannelse for RAB – Registreret Alternativ Behandler.

Pris: 2900 kr.
Deltagerantal: 8-14 deltagere.
Der er begrænset antal pladser – så ”først til mølle – ”