Overgangsalder herunder hedeture og hormonelle ublancer.

Hvis du kender en god akupunktør, har du ikke overgangsalder.

Det er langt fra alle som er klar over hvor meget akupunktur kan hjælpe på forskellige problemer der opstår grundet overgangsalderen. Men faktisk kan akupunktur hjælpe på meget mere end blot smerter af fysisk karakter. Den oldgamle kinesiske tradition har i årtusinder været blevet brugt til at hjælpe kvinder i overgangsalderen med at lindre smerter, og helt afhjælpe visse problemer og symptomer.

Hvis man for eksempel lider af hedeture eller søvnbesvær kan akupunktur hjælpe kroppen på en naturlig måde, som vi oplever et stigende antal danskere ser som værende et fornuftigt og sikkert alternativ til de kunstige og syntetiske piller for eksempel.

Ved at sætte super tynde nåle i patientens hud kan man ramme nogle vigtige zoner som er forbundet via kanaler hvor energien flyder med forskellige organer. Ved korrekt udførelse kan man dermed genskabe balance med kroppens interne energi, også kendt som Qi. Ubalancer i energien hos kvinder menes ,at kunne forårsage en hel række af forskellige problemer, men ligeledes også hjælpe med at lindre en masse problemer, såsom astma, smerter eller netop hedeture grundet overgangsalderen.

Et svensk studie fra starten af 2000 kom frem til at akupunktur hjalp med at reducere antallet af hedeture som patienterne oplevede med mere end 50%. Ligeledes oplevede en stor del af testgruppen også kortere varighed og mindre smerter associeret med hedeturene efterfølgende.

Grunden til det virker på så mange er til dels fordi akupunktur hjælpen kroppen med at regulere androgener via hypotalamus-hypofysen-adrenalaksen (stimulerer æggestokkene og øger østrogenniveauet) og fordi at akupunktur hjælper med at øge blodgennemstrømningen til æggestokkene, og reducerer cortisolniveaurne. Og dels fordi at kroppen igen bliver bragt i balance med Yin og Yan. Sidstnævnte er også årsagen til at hver patient behandles unikt.

Kontakt en dygtig akupunktør i dag  og få god vejledning der er baseret på dig og din krop.