Succes med akupunktur

Tre-dages kursus i resultatorienteret akupunktur med særligt fokus på smerter i bevægeapparatet

Kurset henvender sig til et forum af videbegærlige akupunktører, velfunderede i TKM principperne, med praktisk erfaring og med et stort ønske om at få succes med sygdomsbehandlingen og dermed også klinikkens økonomi.

Initiativet til kurset udspringer af samtaler med akupunktør Michael Jensen, der praktiserer i egen klinik, hvor han gennem en årrække har behandlet adskillige patienter dagligt med en meget høj succesrate. Det har givet et omfattende praktisk erfaringsmateriale, som han gerne vil dele med kolleger, der mener de kan have glæde af det.
Kendetegnende for Michaels arbejdsmetoder er enkelhed samtidig med at han råder over en stor buket af virkemidler, som han kombinerer på en måde, der er særdeles resultatgivende.

  • Målet med kurset er at give deltagerne inspiration, selvtillid og håndværksmæssig kunnen til at opnå resultater og mod til at spørge patienterne efter behandlingen: “Hvordan har du det nu?” – vel vidende at behandlingen har haft en mærkbar effekt på smerter eller velbefindende.
  • Måden kurset afholdes på vil være korte teoretiske oplæg og demonstrationer, men hovedvægten vil blive lagt på praktiske cases og med rigtige patienter efter workshop princippet. Det forventes bl.a. at kursisterne i nogen udstrækning vil kunne supplere med patienter, der skal behandles.
  • Indholdet i kurset vil dreje sig om de mest almindeligt forekommende lidelser i klinikarbejdet og behandlingsformerne vil omfatte traditionel akupunktur foruden en alsidig buket af virkemidler som Akupunktur2000, El-akupunktur, Auriculo Terapi, Cupping, Moxa, Gua Sha, Massage, Akupressur, Behandling af Første Ribbenssyndrom og Toxiske ar, Manipulation, Mikroblødning, samt specielle behandlingsmønstre, der har vist sig effektive i særlige tilfælde.

Til hovedside om: